SEQR functies

Met de smartphone-app van Seqr kan je in België snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Daarenboven geniet je van schitterende aanbiedingen en kan je een digitaal overzicht bewaren van je uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met je smartphone, kan met Seqr!

Betalen

Snel, eenvoudig & veilig betalen

Met de Seqr-app kan iedereen in België mobiel aankopen betalen in de winkel of online, ongeacht bij welke bank je klant bent. De Seqr-app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Alle aankopen verlopen op dezelfde eenvoudige manier: Open de Seqr-app op je smartphone. Scan de QR-code aan de kassa, of maak gebruik van NFC-technologie (Near Field Communicatie) waarbij je de smartphone even tegen een sensor dient te houden. Bevestig je betaling met de zelfgekozen pincode. Klaar!

Tap and Pay

Contactloze betalingen met je smartphone

Tap & Pay is de eenvoudigste manier die je jou kan voorstellen om contactloos te betalen! Houd je toestel in de buurt van de betaalterminal en je bent klaar!
Meer lezen.

Geld verzenden

Geld verzenden naar familie, vrienden en collega's

Met de Seqr-app kan je geld verzenden naar een bankrekeningnummer, aan de hand van een telefoonnummer. Het is heel eenvoudig. Open de Seqr-app, selecteer het telefoonnummer van de ontvanger uit je contactenlijst of voeg een telefoonnummer toe, geef het bedrag in en klaar is kees. Geld verzenden met de Seqr-app gaat zelfs als je mijlenver uit elkaars buurt bent!

Is je contactpersoon nog niet vertrouwd met Seqr, dan ontvangt hij/zij een bericht met informatie om de app te downloaden.

 

Aankopen

Een overzicht van je aankopen steeds op één plaats

De Seqr-app houdt netjes een overzicht van je (veilig versleutelde) Seqr-betalingen bij. Hierbij heb je jouw digitale ontvangstbewijzen steeds op één plaats en behoud je gemakkelijk een overzicht over jouw aankopen.

 

Promoties

Geniet van schitterende promoties

We voegen voortdurend nieuwe aanbiedingen aan Seqr toe, deze kan je verzilveren bij de deelnemende winkels. Betaal met Seqr en geniet zo automatisch van de aanbieding.

MyShop

Sell anything to anyone, everywhere

Maak gratis advertenties aan en ontvang je betaling via onze digitale kassa. De advertentie kan worden afgedrukt of gedeeld op sociale media zoals Facebook en Twitter. Elke Seqr-gebruiker kan producten kopen en verkopen. Seqr staat in voor de geldoverdracht en garandeert de betaling zodat de koper zijn geld terugkrijgt als er iets fout gaat. Meer lezen.

Cashback

Betaal met Seqr en ontvang tot 3% terug op alles wat je koopt.

Het maakt niet uit of je in één van onze honderden winkels of online winkelt, in de stad een kopje koffie drinkt of producten via Shop on the Spot koopt – je krijgt altijd tot 3% terug. Meer lezen.