My Seqr Shop

Sell anything to anyone, everywhere

MyShop

Maak gratis advertenties aan en ontvang je betaling via onze mobiele kassa. De advertentie kan worden afgedrukt of gedeeld op sociale media zoals Facebook en Twitter. Elke Seqr-gebruiker kan producten kopen en verkopen. Seqr staat in voor de geldoverdracht en garandeert de betaling.

Creëer advertenties met My Seqr Shop Everywhere

Verkoper

Maak een advertentie aan met een productbeschrijving, locatie, foto en prijs. Er wordt onmiddellijk een advertentie met QR-code aangemaakt die je op sociale media kan delen of verzenden via e-mail. Wanneer iemand jouw product wil kopen, ontvang je een e-mail met de contactgegevens van de koper, die je binnen de 24 uur moet goedkeuren. Op dat moment wordt het geld overgemaakt.

Koper

Scan de QR-code van het product dat je wenst aan te kopen. Kies ‘Kopen’, waarna de verkoper de aankoop binnen de 24 uur moet bevestigen. Of kies ‘Contacteer verkoper’ indien je jouw gegevens wilt verzenden, zodat je het product kan bespreken voor je een beslissing neemt. Het geld wordt overgemaakt wanneer de transactie door de verkoper wordt goedgekeurd.

Mobiele kassa met Sell on the Spot

Verkoper

Verkoop meer met een gratis mobiele kassa. Verkoop je producten waar je ook bent. Toon je QR-code aan de koper: druk ze af of toon ze op je scherm.

Koper

Scan de QR-code en bevestig de aankoop met je pincode: klaar!

Begin My Seqr Shop te gebruiken met Seqr

My Seqr Shop is beschikbaar voor AndroidiOS en Windows 8 of 10 besturingssysteem. De dienst vind je terug in de Seqr-app onder het tabblad ‘Diensten’.