Verkoop met Seqr

Afrekenen gebeurt door het scannen van een QR-code of via NFC-(Near Field Communication) technologie. De aankoop wordt bevestigd met een Seqr-Pincode en klaar! Betalen met Seqr is snel, vlot en veilig!

  • Lage transactiekosten
  • Geen opstart- of maandelijkse kosten
  • Gemakkelijk in gebruik te nemen
  • Veiliger dan kaartbetalingen

Hoe werkt Seqr in jouw omgeving?

Seqr is momenteel geïntegreerd in meerdere kassasystemen op de Belgische markt. Regelmatig worden er nieuwe integraties uitgevoerd. Indien er voor jouw kassasysteem nog geen integratie beschikbaar is, kan je gebruik maken van het online kassasysteem dat we aanbieden namelijk Seqr-Tab. Voor webshops is een koppeling mogelijk via een PSP, maar er zijn ook meerdere plugins beschikbaar. Voor meer technische informatie zie https://developer.seqr.com/

McDonald's België is altijd op zoek naar technologieën waarmee het zijn klanten nieuwe diensten kan aanbieden en aldus hun ervaring in de restaurants kan verbeteren. We willen inspelen op de verwachtingen van onze klanten. We stellen deze nieuwe, bijzonder makkelijke en vlotte betalingswijze Seqr voor om de kwaliteit van onze diensten verder te verbeteren.
Kristel Muls

Kristel Muls
Communication manager, McDonald's België

We aanvaarden Seqr als betaalmiddel omdat het een kwalitatieve, veilige, snelle en effciënte betaaloplossing is zowel voor de klant als voor de handelaar. Daarenboven biedt Seqr een toegevoegde waarde aan de klant in gebruiksgemak zowel bij online betalingen als voor betalingen in de winkel. De klant ziet onmiddellijk het resultaat van zijn betaling op zijn smartphone, inclusief een overzicht van al zijn betalingsverrichtingen via Seqr. De lage transactiekosten geven tenslotte de absolute doorslag. Hierdoor kunnen we onze klanten de "laagste prijzen" blijven garanderen, nu en in de toekomst.
Michel Van Mello

Michel Van Mello
Projectverantwoordelijke, Colruyt België

Wat maakt Seqr uniek?
De sleutel tot blijvend succes bevindt zich in de kracht van de verschillende functionaliteiten van Seqr. Deze functionaliteiten bieden zowel u als handelaar als onze Seqr-gebruikers een ongeëvenaard aantal betaalmogelijkheden en maken van Seqr een compleet zelfvoorzienend systeem. Vanuit het perspectief van de handelaars en partners, biedt Seqr een veelzijdige betaaloplossing aan.

Hoe werkt de Seqr-app?
De gebruiker scant de QR-code met de Seqr-app of maakt gebruik van NFC-technologie (toestelgebonden mogelijkheid) waarbij de Seqr-gebruiker de smartphone even tegen een fysieke Seqr QR-code dient te houden. Op het scherm van de smartphone verschijnt het te betalen bedrag. Vervolgens bevestigt de Seqr-gebruiker het bedrag met zijn persoonlijke Seqr-pincode rechtstreeks op zijn smartphone.

Van transactie tot betaling!
Het bedrag van de transacties wordt overgemaakt op de eerst volgende bankwerkdag nadat de transacties werden voltooid. Eén dag nadat het geld overgemaakt is, staat het op de rekening van uw onderneming.

Seqr is veilig?
Veiligheid en integriteit liggen aan de basis van onze technologie. Seqr geeft nooit gevoelige informatie vrij! Dit in tegenstelling tot kaartbetalingen, waarbij de persoonsgegevens vanuit de magneetstrip of chip worden doorgestuurd naar het kassasysteem tijdens een betaling. Met Seqr is er geen uitwisseling van gegevens tussen de smartphone van de Seqr-gebruiker en het kassasysteem van de winkel. Het hele proces heeft plaats in een beveiligde omgeving, waardoor al de persoonlijke gegevens van de Seqr-gebruiker veilig zijn bij Seqr! Voor meer info neem een kijkje op onze website: www.seqr.com.

Uitbetalingsgarantie!
Wanneer u ziet dat de transactie geslaagd is, bent u als handelaar ook zeker dat wij u dit bedrag uitbetalen. Seqr verzekert u een 100% uitbetalingsgarantie.

 

Lage kosten
Met Seqr verlagen we uw transactiekosten drastisch! Seqr vereist geen opstartkosten, servicekosten en maandelijkse kosten. Dit wil zeggen dat Seqr de laagste kost per transactie in de markt kan aanbieden.

Ideaal om klantenbinding te creëren
Seqr biedt u naast een nieuw marketingkanaal ook een nieuwe manier aan om de dialoog aan te gaan met uw klanten om zo ook klantenbinding te creëren. Dit houdt in dat Seqr uw onderneming zal meenemen in haar marketingactiviteiten. Dit doen we door uw onderneming te vermelden in onze maandelijkse nieuwsbrief, in het advertentiekanaal van de Seqr-app zelf en in onze verschillende sociale mediaposts!

Wens je meer informatie?
Indien je meer informatie wenst of indien je wil aanvangen met Seqr, stuur dan een e-mail naar retail.belgium@seqr.com of contacteer ons op het nummer +32-787-00-122.

 

Geïnteresseerd in SEQR?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.